Afdelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Customer Support

 

De afdeling Customer Support is verantwoordelijk voor de contacten en afspraken met alle klanten.

“Satisfy our customers” is het motto. Dit betekent dat men veel aandacht heeft voor de relatie met de klant, de vragen en de opvolging van deze vragen.

  

 

Account Managers werken nauw samen met Technical Support medewerkers en de medewerkers van de afdeling Development en Operations om de uiteenlopende klantvragen adequaat op te pakken en af te wikkelen. De Delem klanten bevinden zich in alle werelddelen. Het onderhouden van de contacten betekent dat er intensief gecommuniceerd en gereisd wordt.

  

Development

 

De afdeling Development werkt met een team van specialisten aan verschillende hard- en software oplossingen. Er wordt gewerkt in projecten die leiden tot hoogwaardige besturingsoplossingen.

De projecten komen voornamelijk voort uit nieuwe vragen van klanten.  Het zijn vragen die te maken hebben met de besturingssoftware en de mogelijkheden waarbinnen zaken beïnvloed kunnen worden om de uiteindelijk gewenste bewerking aan de kantbank voor de eindgebruiker mogelijk te maken. Projecten kunnen ook hun basis vinden in specifieke aanpassingen, specifieke vragen van klanten, voortkomend uit gebruik van bestaande besturingssoftware. Delem besteedt veel aandacht aan zorgvuldig opgebouwde architectuur van de besturingssoftware en de bewaking van de voortdurende aanpassingen hierop.

 

  

 

Deze wijze van werken maakt dat nieuwe software, snel en adequaat ontwikkelt en toegepast kan worden. Veelal gaan nieuwe vragen van klanten ook over de hardware en de mogelijkheden om zaken uniek te maken voor deze klant dan wel om aanpassingen te doen aan bestaande modellen.

Binnen de afdeling Development werken de disciplines hard- en software nauw samen om het door de klant gewenste eindproduct zo optimaal mogelijk te laten zijn (binnen en buitenkant zijn perfect op elkaar afgestemd).

 

 

 

 

Operations


De afdeling Operations is verantwoordelijk voor de productie en levering van de klantspecifieke Delem besturingen op de afgesproken tijd.  De verschillende typen Delem besturingen worden geproduceerd op klantorder. Nadat de besturingen getest zijn, worden ze vrijgeven om verzonden te worden naar de klanten.

 

 

Copyright© 1976-2019 Delem Delem