Bedrijf

 

Het Delem-team, bestaand uit zo’n 50 specialisten op verschillende vakgebieden die gebruik maken van nieuwste technologieën bij de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige producten waarbij de vraag van de klant centraal staat.

 

State-of-the-art elektronica wordt ontworpen en gebouwd, waarop de in eigen beheer ontwikkelde grafische besturingssoftware wordt toegepast. Naast grafische 3D representatie van producten en het productieproces wordt tevens veel aandacht besteed aan de real-time aansturing en het dynamisch gedrag van de hydraulische en elektrische assen van de kantbanken.

 

Gericht op de toepassing van het product werkt Delem samen met partners die ieder vanuit een eigen expertise meerwaarde leveren aan de afkantpersbouwers. Hiermee ontstaat een vergaande integratie die voor gebruikers van deze afkantpersen een gebruiksvriendelijkheid en efficiënt gebruik waarborgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Delem-klanten, die over de gehele wereld machines produceren ten behoeve van eindgebruikers in de plaatstaalverwerkende industrie, worden voorzien van uitmuntende technische en commerciële ondersteuning. Vanuit een sterk opgebouwde kennis op het gebied van buigen versterkt met een “total-care” filosofie wordt samen met deze klanten gewerkt aan product- en procesoptimalisatie.

 

Delem heeft in haar ruim 40 jarige bestaan bewezen dat ze een betrouwbare partner is, dit geldt zowel voor haar klanten, haar toeleveranciers, haar samenwerkingspartners en zeker voor haar medewerkers!

 

Delem, everything under control !

Copyright© 1976-2019 Delem Delem