Bedrijf

 

Het Delem-team, bestaand uit zo’n 50 specialisten geschoold op verschillende vakgebieden werken met behulp van nieuwe technologieën aan innovatieve en hoogwaardige producten waarin de vraag van de klant voorop staat.

 

State-of-the-art elektronica wordt ontworpen en gebouwd, waarop de in eigen beheer ontwikkelde grafische besturingssoftware werkt. Naast de grafische 3D representaties wordt tevens veel aandacht besteed aan het real-time gestuurde en dynamisch gedrag van de hydraulische en elektrische assen van de kantbanken.

 

Gezien het specifieke product werkt Delem samen met partners, die ieder vanuit een eigen expertise, meerwaarde leveren aan de afkantpersbouwers. Hiermee ontstaat een verdergaande integratie die voor gebruikers van deze afkantpersen een verbeterde bruikbaarheid en efficiënt gebruik waarborgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Delem-klanten, die over de gehele wereld produceren en machines leveren aan plaatstaal gebruikers, worden voorzien van de hoogst mogelijke technische en commerciële ondersteuning. Vanuit een sterk opgebouwde kennis op het gebied van buigen versterkt met een “total-care” filosofie wordt samen met deze klanten gewerkt aan product en proces optimalisatie.

 

Delem heeft in haar ruim 40 jarige bestaan bewezen dat ze een betrouwbare partner is, dit geldt zowel voor haar klanten, haar toeleveranciers, haar samenwerkingspartners en zeker voor haar medewerkers!

 

Delem, everything under control !

Copyright© 1976-2017 Delem Delem