Vacatures

Werken bij Delem

 

Delem is trots op haar medewerkers en de inzet die de medewerkers tonen om samen de Delem producten  te ontwikkelen en te assembleren. Het samengaan van de verschillende disciplines en de wil om een goede besturing te ontwikkelen en af te leveren, maakt een belangrijk verschil in de wereldwijde concurrentieslag om de besturingen te kunnen leveren aan de klanten.

De ambitie om telkens weer innovatieve oplossingen te bereiken, is hierbij onderscheidend.

 

 

 

 

Medewerkers

 

Werken bij Delem betekent dat de medewerker binnen de eigen functionele verantwoordelijkheid zijn werkzaamheden uitvoert. Onze medewerkers zijn betrokken, loyaliteit en ambitieus. Delem hecht enorm veel waarde aan de inbreng van de medewerkers.

 

 

Bedrijfscultuur

 

Ieder bedrijf heeft zijn eigen cultuur, Delem heeft dat ook. De cultuur wordt sterk bepaald door de normen en waarden, de geschiedenis en de omgangsvormen tussen medewerkers. Delem hecht waarde aan een gezonde, betrokken en open bedrijfscultuur. Een cultuur waarin medewerkers zich prettig voelen en graag hun werkzaamheden verrichten, elke dag opnieuw.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Delem is een solide en betrouwbare werkgever. De arbeidsvoorwaarden kenmerken zich als marktconform, flexibel en gericht op continuïteit van de arbeidsrelatie. 

Onze vacatures

 

  

 

Software Engineers C++ 

Wij zoeken ambitieuze engineers voor de ontwikkeling van technische software.

   

 Software Ontwikkelaar (.pdf)  

 

Als Software Engineer ben je voor ons een belangrijke pijler binnen de afdeling Ontwikkeling.

In teamverband werken we op projectmatige wijze aan de realisatie van hoogwaardige software. Stapsgewijs wordt je ingezet in het ontwikkelproces en matchen we je kennis en ervaring met onze projecten.

Engineers werken nauw samen binnen de diverse projectteams aan technische vragen van onze klanten. Overleg, communicatie, delen van kennis en inzicht en het streven naar kwalitatief hoogwaardige oplossingen, zijn daarbij leidend.

 

 

 

 

Sales Engineer Binnendienst

Wij zoeken een enthousiaste Sales Engineer Binnendienst voor het versterken van onze klantrelaties.

  

 Sales Engineer Binnendienst (.pdf)

 

Als Sales Engineer Binnendienst ben je voor ons die collega die in overleg met onze accountmanagers de contacten met onze klanten onderhoud. 

Het assisteren bij offertetrajecten, bewaken van de voortgang ervan en verzorgen van het relatiebeheer zijn belangrijke taken binnen de afdeling Customer Support.
De Sales Engineer ondersteunt bij het adviseren van klanten met technische oplossingen, het toepassen van  besturings-oplossingen, het geven van trainingen en het actualiseren van product documentatie.
 
Software Test Engineer en Software Tester
Wij zoeken een Software Test Engineer en een Software Tester voor de ontwikkeling van automatische testen voor de ontwikkelde besturings- en PC-applicaties.  
De Software Test Engineer is actief bij de ontwikkeling van deze software testen op en in de besturingen. De Software Tester is actief met het verzorgen van het testen van de besturings-oplossingen, in het voorveld van de integratie van de producten door onze klanten.
 

Junior Ontwikkelaar

Heb je de vereiste vooropleiding maar nog geen ervaring? Ben je net van school of wil je een carrièreswitch maken? Dan kun je solliciteren naar een junior positie binnen onze organisatie.

  

 Junior Software Ontwikkelaar (.pdf)

 

 

 

Copyright© 1976-2019 Delem Delem