Vacatures

Medewerkers

 

Delem is trots op haar medewerkers en de inzet die de medewerkers tonen om samen de Delem producten  te ontwikkelen en te assembleren. Het samengaan van de verschillende disciplines en de wil om een goede besturing te ontwikkelen en af te leveren, maakt een belangrijk verschil in de wereldwijde concurrentieslag om de besturingen te kunnen leveren aan de klanten.

De ambitie om telkens weer innovatieve oplossingen te bereiken, is hierbij onderscheidend.

 

 

 

Kennis en Informatie

 

Delem heeft op haar site de personeelsinformatie gepubliceerd, waaronder het personeelsreglement, het personeelskrantje en het sociaal jaarverslag.

Een 2 tal malen per jaar worden de medewerkers geïnformeerd over de algemene ontwikkelingen in de markt, de ontwikkeling van de Delem producten en de omzet van de organisatie.

Deze bijeenkomsten worden op een informele wijze afgesloten worden, soms intern, soms extern. 

 

 

Personeelsactiviteiten

 

Delem heeft een activiteiten commissie, de Delem Activiteiten Commissie (DAC’90).

De DAC’90 verzorgt meerdere malen per jaar diverse uitstapjes (sportief, feestelijk en bovenal gezellig), veelal ook met partner en gezin. 

 

 

Personeelsregeling en arbeidsvoorwaarden

 

De arbeidsvoorwaarden bij Delem zijn opgenomen in het Delem Personeelsreglement.

Jaarlijks wordt het reglement aangepast aan veranderde wet- en regelgeving en de bedrijfseigen veranderingen.

Het reglement geeft de geldende arbeidsvoorwaarden, incl. mogelijkheden voor groei binnen de organisatie weer alsook de regels inzake arbeidstijden (flexibele werktijden), verlof, studie e.d.

 

Onze vacatures

 

 

 

Software Engineers C++ 

Wij zoeken ambitieuze engineers voor de ontwikkeling van technische software.

   

 Software Ontwikkelaar (.pdf)  

 

Als Software Engineer ben je voor ons een belangrijke pijler binnen de afdeling Ontwikkeling.

In teamverband werken we op projectmatige wijze aan de realisatie van hoogwaardige software. Stapsgewijs wordt je ingezet in het ontwikkelproces en matchen we je kennis en ervaring met onze projecten.

Engineers werken nauw samen binnen de diverse projectteams aan technische vragen van onze klanten. Overleg, communicatie, delen van kennis en inzicht en het streven naar kwalitatief hoogwaardige oplossingen, zijn daarbij leidend.

 

 

 

  

 Junior Software Ontwikkelaar(.pdf)

 

Junior Ontwikkelaar

Heb je de vereiste vooropleiding maar nog geen ervaring? Ben je net van school of wil je een carrièreswitch maken? Dan kun je solliciteren naar een junior positie binnen onze organisatie.

 

 

Copyright© 1976-2017 Delem Delem