Please select your preferred language

close
map

  Job Openings

  New job opportunities, some directly based on vacancies,
  some because of a perfect fit, can be found here.

  Join team Delem

  Ontwikkelruimte en kansen

  Werken bij Delem
  Delem is trots op haar medewerkers en de inzet die de medewerkers tonen om samen de Delem producten te ontwikkelen en te assembleren. Het samengaan van de verschillende disciplines en de wil om een goede besturing te ontwikkelen en af te leveren, maakt een belangrijk verschil in de wereldwijde concurrentieslag om de besturingen te kunnen leveren aan de klanten. De ambitie om telkens weer innovatieve oplossingen te bereiken, is hierbij onderscheidend.

  Medewerkers
  Werken bij Delem betekent dat de medewerker binnen de eigen functionele verantwoordelijkheid zijn werkzaamheden uitvoert. Onze medewerkers zijn betrokken, loyaal en ambitieus. Delem hecht enorm veel waarde aan de inbreng van de medewerkers.

  Bedrijfscultuur
  Ieder bedrijf heeft zijn eigen cultuur, Delem heeft dat ook. De cultuur wordt sterk bepaald door de normen en waarden, de geschiedenis en de omgangsvormen tussen medewerkers. Delem hecht waarde aan een gezonde, betrokken en open bedrijfscultuur. Een cultuur waarin medewerkers zich prettig voelen en graag hun werkzaamheden verrichten, elke dag opnieuw.

  Arbeidsvoorwaarden
  Delem is een solide en betrouwbare werkgever. De arbeidsvoorwaarden kenmerken zich als marktconform, flexibel en gericht op continuïteit van de arbeidsrelatie.

  Hardware Engineers

  Wij zoeken twee ervaren hardware engineers voor ons Hardware Design team.

  Het Hardware Design team bestaat uit meerdere Engineers die zelfstandig en in teamverband de mechanica en elektronica combineren tot een fysiek Delem product. De engineers zijn van begin tot eind betrokken bij alle ontwerpen. Van de Hardware Engineers wordt verwacht dat ze in hun vakgebied de ideeën kunnen uitwerken tot een produceerbaar ontwerp, inclusief de administratie zodat het ook bestelbaar is.

  In nauw overleg met collega engineers (Software) en collega’s van Customer Support en Operations worden de definitieve designs bepaald en worden aspecten als kostprijs en maakbaarheid optimaal ingevuld. Daarnaast moeten tekeningenpakketten, stuklijsten en testprogramma’s goed gedocumenteerd worden. Nieuwe producten worden in projectvorm uitgevoerd. Een flink deel van het werk betreft ook het ‘onderhoud’ aan bestaande producten.

  Software Quality Engineer &
  Software Test Engineer

  Ben je als ervaren Software Engineer toe aan een volgende stap en heb je ambities als Software Quality Engineer of Software Test Engineer?
  Dan hebben wij de baan waar je naar op zoek bent.

  SOFTWARE QUALITY ENGINEER
  Je bent verantwoordelijk voor het testen van de ontwikkelde besturingsen PC-applicaties en het verder ontwikkelen van deze testen. • Je bent tevens verantwoordelijk voor het borgen van de functionele eisen van de testen en de risico analyse van de software en brengt zo de risicogebieden binnen de software in beeld. • Je maakt de vertaalslag van de ontwikkelde producten en de toepasselijkheid daarvan in de praktijk met als doel de fouten op te sporen in de implementatie; en ook door buiten gebaande paden testen te doen.

  SOFTWARE TEST ENGINEER
  Je ontwikkeld automatische testen voor de ontwikkelde besturings- en PC-applicaties • Je maakt de vertaalslag van gewenst functioneel gedrag naar het automatisch testen op diverse niveaus, variërend van unittesten tot functionele testen • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de continuïteit van de automatische testen in de automatische testomgevingen

  Technical Support Engineer

  Wij zoeken een gedreven en bovenal bedreven software engineer met uiteenlopende kennis en ervaring op het gebied van machineaansturing, meet- en regeltechniek en programmeerervaring.

  Als Technical Support Engineer ben je het aanspreekpunt voor technische vraagstukken van onze klanten over onze besturingsoplossingen en bijbehorende software voor machines. Het betreft veelal actuele, operationele en technische vraagstukken van met name internationale klanten. Je staat de klant te woord, analyseert het vraagstuk en draagt binnen korte tijd oplossingen aan. Kortom, je bent verantwoordelijk voor adequate technische ondersteuning en geeft gedegen advies. Voor complexe vraagstukken kun je op ondersteuning rekenen van je collega’s van de afdeling ontwikkeling. Samen zorgen jullie voor de innovatieve oplossingen.

  Binnen de afdeling Technical Support geef je ook technische ondersteuning aan de accountmanagers, verzorg je samen met je collega’s trainingen en opleiding van klanten en verzorg je mede de technische documentatie. Je biedt on-site ondersteuning bij klanten en je neemt met het team deel aan internationale beurzen. Op het gebied van productontwikkeling denk je mee over voorstellen voor nieuwe functionaliteit en nieuwe producten.

  Ervaren Software Engineers C++

  Wij zoeken ambitieuze engineers voor de ontwikkeling van technische software.

  Als Software Engineer ben je voor ons een belangrijke pijler binnen de afdeling Ontwikkeling. In teamverband werken we op projectmatige wijze aan de realisatie van hoogwaardige software. Stapsgewijs wordt je ingezet in het ontwikkelproces en matchen we je kennis en ervaring met onze projecten.

  Engineers werken nauw samen binnen de diverse projectteams aan technische vragen van onze klanten. Overleg, communicatie, delen van kennis en inzicht en het streven naar kwalitatief hoogwaardige oplossingen, zijn daarbij leidend.

  Junior Software Engineers

  Wij zoeken Junior Software Engineers voor de ontwikkeling van besturings- en PC-applicaties.

  Heb je de vereiste vooropleiding maar nog geen ervaring? Ben je net van school of wil je een carrièreswitch maken? Dan kun je solliciteren naar een junior positie binnen onze organisatie.