Please select your preferred language

close
map

  Job Openings

  New job opportunities, some directly based on vacancies,
  some because of a perfect fit, can be found here.

  Join team Delem

  Ontwikkelruimte en kansen

  Werken bij Delem
  Delem is trots op haar medewerkers en de inzet die de medewerkers tonen om samen de Delem producten te ontwikkelen en te assembleren. Het samengaan van de verschillende disciplines en de wil om een goede besturing te ontwikkelen en af te leveren, maakt een belangrijk verschil in de wereldwijde concurrentieslag om de besturingen te kunnen leveren aan de klanten. De ambitie om telkens weer innovatieve oplossingen te bereiken, is hierbij onderscheidend.

  Medewerkers
  Werken bij Delem betekent dat de medewerker binnen de eigen functionele verantwoordelijkheid zijn werkzaamheden uitvoert. Onze medewerkers zijn betrokken, loyaliteit en ambitieus. Delem hecht enorm veel waarde aan de inbreng van de medewerkers.

  Bedrijfscultuur
  Ieder bedrijf heeft zijn eigen cultuur, Delem heeft dat ook. De cultuur wordt sterk bepaald door de normen en waarden, de geschiedenis en de omgangsvormen tussen medewerkers. Delem hecht waarde aan een gezonde, betrokken en open bedrijfscultuur. Een cultuur waarin medewerkers zich prettig voelen en graag hun werkzaamheden verrichten, elke dag opnieuw.

  Arbeidsvoorwaarden
  Delem is een solide en betrouwbare werkgever. De arbeidsvoorwaarden kenmerken zich als marktconform, flexibel en gericht op continuïteit van de arbeidsrelatie.

  Software Engineers C++

  Wij zoeken ambitieuze engineers voor de ontwikkeling van technische software.

  Als Software Engineer ben je voor ons een belangrijke pijler binnen de afdeling Ontwikkeling. In teamverband werken we op projectmatige wijze aan de realisatie van hoogwaardige software. Stapsgewijs wordt je ingezet in het ontwikkelproces en matchen we je kennis en ervaring met onze projecten.

  Engineers werken nauw samen binnen de diverse projectteams aan technische vragen van onze klanten. Overleg, communicatie, delen van kennis en inzicht en het streven naar kwalitatief hoogwaardige oplossingen, zijn daarbij leidend.

  Junior Ontwikkelaar

  Wij zoeken Junior ontwikkelaars voor de ontwikkeling van besturings- en PC-applicaties.

  Heb je de vereiste vooropleiding maar nog geen ervaring? Ben je net van school of wil je een carrièreswitch maken? Dan kun je solliciteren naar een junior positie binnen onze organisatie.